Menu

Toimitilatehdas - toimivia työväentiloja tilauksesta.Jos jokaisesta työpäivästä 8 tuntia kuluu kolkossa ja kylmässä teollisuushallissa työskennellen, ei ole ihme, että pidemmän päälle viihtyminen ja tehokkuus kärsii. Harvemmin vuosikymmeniä ilmojen armoilla olleista rotiskoista ilahtuvat asiakkaatkaan. Vaihda siis yrityksesi toimitilat kerralla nykyaikaisiin. Yrityksesi arvokkain voimavara – työntekijäsi – ansaitsevat työlleen sopivat toimitilat, joissa töitä on mukava tehdä päivästä ja vuodesta toiseen. Samalla lisäät liiketoimintasi tuottavuutta ja saat tilat, joihin kehtaat tuoda asiakkaitakin. Me otamme vastuun toimitiloistasi ja tarjoamme Teille toimivat tilat.

 

Inhimillisiä toimitiloja

Vanhoihin tehdashalleihin verrattuna tuotantotilamme ovat ylivoimaisesti toimivampia, viihtyisämpiä ja tehokkaampia työympäristöjä. Ne ovat myös ylläpidoltaan edullisempia, eivät haaskaa lämpöä eivätkä vaadi laajoja huoltotoimenpiteitä. Rahaa säästyy ja tuotanto tehostuu.

Toimitilat, jotka lisäävät työssä viihtymistä, parantavat samalla työhyvinvointi ja työn tehokkuutta. Lisäksi modernit tilat välittävät osaavan kuvan yrityksesi toiminnasta.

Teemme sinulle kaiken valmiiksi. Toimitilatehtaalta saat yrityksellesi sopivat modernit toimitilat ilman pitkiä hallinnollisia prosesseja ja paperisotaa. Voit pyörittää yritystäsi entiseen tapaan koko sen ajan, kun me valmistamme liiketoiminnallenne toimivat tilat. Ammattilaisemme huolehtivat, että yrityksenne liiketoiminta pysyy sykkeessä muutosta huolimatta.

Sinä teet tilavalinnat, meiltä löytyy ratkaisut.

 

1. Valitse koko

Kuinka paljon tilaa yrityksesi tarvitsee?
Meillä voi olla tarvitsemasi tila valmiina tai toimitilatehtaamme toimittaa yrityksellesi oikean kokoiset toimitilat.

2. Valitse toiminnallisuus

Mitä yrityksesi tekee? 
Kaikki tilamme valmistetaan yrityksesi ja toimialasi tarpeet huomioiden. Saat toimitilatehtaalta täysin liiketoiminnallesi ja tuotannollesi räätälöidyt tilat.

3. Valitse visuaalisuus

Miltä uudet tilasi näyttävät?
Toimitilatehtaaltamme syntyy tyylikkäitä rakennuksia. Pääset vaikuttamaan toimitilasi ilmeeseen.

 

Tule seuraamaan työskentelyämme ja vaikuta liiketoimintasi kannalta tärkeisiin asioihin!

Rakennusvaiheessa sinun on helppo seurata projektin etenemistä omasta työmaavalvontakeskuksestasi. Voit tulla työmaalle seuraamaan työn etenemistä tai vaikkapa tekemään päätöksiä uusien tuotantotilojesi ilmettä tai alakohtaisia erityisominaisuuksia koskien. Meille tärkeintä on, että sinä saat yritystäsi mahdollisimman hyvin palvelevat toimitilat.

Ota yhteyttä