Menu

Vastaan meidän firmassa kaikesta, mikä näkyy ja kuuluu. Alkujaan lähdin hyvin yrittäjämäisellä roolilla. Tää on vähän niinkun sattumien summa. Tehtävään ajauduin luontaisesti, kun tämmönen normaali työhön sopimaton henkilö satun olemaan. Meillä on sijoittajatiimi, johon myöskin kuulun. Investoidaan ja tehdään sijoituksia. Rakennus, kiinteistönhoito- ja huolto ja managerointi; mun tehtäväkenttä on näitä kaikkia. Olen strategisessa suunnittelussa, hankkimassa asiakkaita, tekemässä yhteistyötä ja sitten tämä toteutuspuoli. Tähän kaikkeen meillä on löytynyt ihan paras porukka. Puhalletaan tosi hyvin yhteen, kun tunnetaan toisemme. Luottamusta on. Viimeisen päälle sällit.

Kaikki työt on yhteisiä. Meillä on omia vahvuuksia ja jokainen saa mahdollisuuden olla parhaimmillaan. Kun on empaattisia kavereita, niin ystävyys on yhteisössä kaikenaikaa läsnä.

Kaikille sattuu ja tapahtuu, hyväksytään se ja pidetään kaverista huolta. On nähty se et tavoitteet toteutuu ja me osataan tää homma. Yhdessä päätetään, millä tavoin sinne mennään.

Tasapaino on mun suurin unelma. Saattaa kuulostaa siltä että oon epätasapainossa, mutta että tasapaino säilyisi ja kaikkea olisi sopivasti. Pieniä unelmia on arkeen liittyen, tasapainoinen arki, mukava työ, kotona asiat hyvin, omat harrastukset mallillaan. Mitä sitä muuta tarvii.

Harvoin mulla raha on suurin motivaattori. Se syntyy siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Työtä on riittävästi ja asiakkaat tyytyväisiä, raha tulee sitten perässä.

Jos mulla on huono päivä, mua ei saa mikään liikkeelle. Jos on hyvä niin mikään ei pysäytä. Onneksi pystyn valitsemaan työtehtäviä sen mukaan. Pystyn tekemään konttorihommia ja kun haluan tehdä fyysistä työtä, tulen työmaalle. Huomenna menen asiakkaalle ja sillon olen ihan liekeissä, kun saan suunnitella tulevaisuutta.

Nämä työmaat pyörii niin hyvin, on niin hyvät jätkät, että kyllä hermot lepää. Kun lopettaa kiireen ja stressin. Aistii vaan sen tekemisen työmaalla. Se palauttaa.

Harrastuksista ykkönen on enduro, se on mulle mielialalääke. Vauhdikas, liikunnallinen, tekninen, ihmisiä ympärillä, paljon kilpailuja, haastaa, pitää harjoitella, pitää elää terveellisesti. Kun siihen uppoutuu, pystyy häviämään tästä maailmasta.

Tiina kysyi kerran, kun makasin sohvalla, että mitä oikeasti haluaisit tehdä. Mulla on työtä ja politiikkaa, joka vaatii aivokapasiteettia. Vastasin, että haluisin ajaa moottoripyörällä kilpaa. Tiina sanoi että aloita se harrastus.

Omat nuoret ja aikuiset lapsetkin pistää kyllä liikkeelle. Näen siinä myös mahdollisuuksia, mistä unelmoin. Seurata niiden elämää ja olla tukena.

Olen optimisti, mulle on kaikki mahdollista. Tiina keksii kyllä jarruja mulle ja se on tosi viisasta. Enhän mä olisi tässä, jollei mua joku tasapainottaisi. Jos meinaa jotain asioita toteuttaa, niitä ei voi viivästyttää.