Menu

Yrittäjä olen ollut jo vuodesta 1995 saakka. Kai se on se yrittäjän vapaus ja itsenäisyys, joka viehättää. Kun siihen on päässyt kiinni, on vaikea kuvitella, mikä olisi sen mukavampaa.

Toimin pitkään energia-alalla ja nyt sitten reilut viisi vuotta myös kiinteistöalalla. Lähdin mukaan toimitilabisnekseen, sillä näin Muuramessa siihen loistavat mahdollisuudet. Täällä on osaavia kumppaneita, joiden kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä.

Tavoitteena minulla on tietysti saada aikaan kasvua. On mielenkiintoista päästä mukaan kasvattamaan yrityksiä. Se on tärkeää työtä ja jaksaa innostaa. Meillä on asiakkaina valmistavaa teollisuutta ja palvelualan toimijoita, eli kohtuullisen hyvin työllistäviä yrityksiä.

Yrittäjänä on tärkeää olla tavoitteellinen. Pitää saada asioita aikaan ja pyrkiä hoitamaan asiat sillä tavalla kuin on luvannut. Pitää siis olla sanansa mittainen. Toinen tärkeä asia on rohkeus. Eli pitää vain rohkeasti tarttua tilaisuuteen, kun sellainen tulee eteen, ja ryhtyä hommiin. Ei siinä kannata turhaa pohtia tai pelätä.

Uskon, että iän tuoma kokemus ja pitkä ura yrittäjänä auttavat tässä hommassa. Ja laajat verkostot ja yhteistyökumppanit tietysti.