Menu

Olen asunut Muuramessa melkein koko ikäni. Yrityskiinteistöillä olen ollut noin 4 vuotta. Muilun Jukka taisi nähdä mut Shellin tankkauspisteellä ja tuli mainittua, että jos vaan jotain hommaa kuulee, niin olisin halukas tekemään.

Kylillä kun ajelee, niin voin vähän väliä sanoa että tuonkin hallin olen tehnyt ja tuon talon. Aiemmin tein omakotitalohommia firmoille, mutta ne väheni ja piti löytää jotain muuta. Harvian laajennusta olin tekemässä ja heille taloja.

Perheeseen kuuluu vaimo, tyttö ja poika. Lapset eivät asu enää kotona. Ennen olin melkein joka ilta pelaamassa lentopalloa. Mutta sitten polvet meni niin araksi, että oli pakko lopettaa. Lenkkeilyyn olisi ajatus palata. Ennen tuli käytyä kalallakin paljon.

Vapaa-ajalla teen isän mökin remonttia ja huolehdin lähipiirin hyvinvoinnista. Mutta kun olen jo 62 -vuotias ja on päivät töissä ja illat remonttia tekemässä, niin ei sitä enää harrastuksia ehdi miettiä. Lisäksi on yksi maalaistalo ja anoppila, mistä teen mm. lumi- ja puutarhatyöt, silloin tällöin pientä nikkarointia.

Nämä on hyviä kavereita täällä, aina on pientä pilkettä silmäkulmassa. Pikkusen jostain kohtaa aina kiusataan, sillein hyvällä. Tärkeää on että kaikilla on hyvä olla ja luotan täysin yhteistyön voimaan. Kaikki kun tekee työnsä tarkkaan ja tunnollisesti.

Unelmoin siitä että pysyisin terveenä.