Menu

Olen Virosta kotoisin, Suomessa ollut vuodesta 2005 lähtien. Vaimon ja lasten kanssa asumme Säynätsalossa. Raksa-alalla olen ollut vuodesta -92. Erilaisissa yrityksissä ja välillä itsekin yrittäjänä.

Juhalla olen ollut hommissa noin 3 vuotta. Kirvesmies, tai spesiaalimies, semmoinen jokapaikan höylä, pystyn tekemään hommia laidasta laitaan. Juha vaikutti luotettavalta yrittäjältä ja sillä sattui olemaan miespulaa, samalla kun itsellä ei ollut tarpeeksi hommia. Siitä se lähti heti ekasta päivästä. Hyvä fiilis, että tässä voisi olla pidempäänkin.

Vapaa-ajalla urheilen ja olen perheen kanssa. Tehdään sitä sun tätä. Maaseutu- ja metsähommia, monenlaista puuhaa. Valokuvaaminen on omaa lystiä. Vähän semmoista videopäiväkirjaa työmaista.

Tulevaisuudessa meinasin jatkaa tällä samalla alalla, niin kauan kun pystyy olemaan Juhan hommissa mukana. En sen suurempia unelmoi. Nautin arjesta. Tämä porukka on niin viihtyisä, on mukavaa touhuta yhdessä.

Porukka on rehellistä, pirun ahkeraa ja motiivi on kohillaan. Kaikki ollaan aika erilaisia, mutta osataan varmaan lukea ihmistä. Kaikesta selvitään puhumalla, kun aikuisia ollaan. Työ ei tunnu fyysisesti kovin raskaalta, koneet on sitten sitä varten.

Parasta on yhteenkuulumisen tunne, se että suhun luotetaan ja sun varaan lasketaan tiettyjä juttuja. Vaikeaa selittää. Varmaan Juha on kaiken a ja o, on tosi inspiroiva ja ideoita tulee. Se saa minut täällä pysymään. Työporukka on kannustavaa ja huolehtivaa. Pienen porukan tiivis tunnelma.

Kun tulis vaan lisää halleja!