Ota yhteyttä

KUN ETSIT TAI SUUNNITTELET UUTTA TOIMITILAA, YRITYSKIINTEISTÖT ON TÄÄLLÄ SINUA VARTEN.

Rakennamme ja vuokraamme yritysten tarpeisiin räätälöityjä toimitiloja. Tiloja, joissa onnistua, viihtyä ja menestyä. Lisäksi pidämme takuulla huolta kaikista kiinteistöistä ja asiakkaistamme. Emme ole pelkkä rakentaja tai vuokraaja. Kuljemme käsi kädessä kumppanina, joka pitää toimitilasi kunnossa ja kestävänä nyt ja tulevaisuudessa – ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

TOIMITILAA KESKI-SUOMEN PARHAILLA PAIKOILLA

Tiedämme, että yritykselle toimitilalle sijanti on usein kaiken A ja O. Siksi tarjoamme yrityksille toimitiloja Keski-Suomen parhailta paikoilta.

Seppälänkangas on lähes Jyväskylän ytimessä sijaitseva teollinen ja kaupallinen keskittymä, joka kehittyy ja kukoistaa. Eteläportti on uusi innovatiivinen korkeamman teknologian keskittymä, joka sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Yrittäjäystävällinen Muurame tarjoaa erinomaiset puitteet yrittämiselle ja sijaitsee Jyväskylän välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

RAKENNAMME keskisuomalaisten yritysten tarpeisiin räätälöityjä toimitiloja. Tiloja, joissa onnistua, viihtyä ja menestyä.

VUOKRAAMME erikokoisia toimitiloja yritysten käyttöön Keski-Suomessa. Olemme vuokranantaja, jollaista et muualta löydä. Vuokranantaja, joka pitää kiinteistön takuulla kunnossa.

PIDÄMME HUOLTA kaikista kiinteistöistä ja asiakkaistamme. Emme ole pelkkä rakentaja tai vuokraaja. Kuljemme käsi kädessä kumppanina, joka pitää toimitilasi kunnossa ja kestävänä nyt ja tulevaisuudessa – ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Aidosti yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt, modernit ja toimivat toimitilat varmistavat, että sinä onnistut työssäsi, työntekijäsi viihtyvät ja kutsut myös asiakkaasi mielellään käymään. Voit olla meihin jo aikaisessakin vaiheessa yhteydessä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne sopiva ratkaisu. Kun te haluatte menestyä, me teemme sille tilaa.

Katso vapaat toimitilat

Sijoittajille

Yrityskiinteistöt on toimitilarakentamisen ammattilainen, jolle niin laadulla rakennetut ja kunnossa pidetyt toimitilat kuin tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asia. Jos haluat olla mukana kasvutarinassamme, ota yhteyttä Jukka Muiluun.

Etsitkö uutta toimitilaa? Olet oikeassa paikassa!

Tarvitsetteko lisää tilaa liiketoiminnan kasvaessa? Kyllästyttääkö huono sisäilma, pimeä ja ahdas halli tai toimimaton logistiikka? Tiedämme, että muutto ja muutos vaativat aikansa. Kannattaa kuitenkin olla yhteydessä ajoissa, jotta voimme tarjota juuri teille räätälöidyn toimitilan. Ilmoittaudu jonotuslistallemme, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista ja vapautuvista toimitiloista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä*