Yritys

Luomme yrityksille tilaa menestyä

Menestyvä liiketoiminta tarvitsee tilaa, jossa menestyä.

Tilaa, jossa valot voittavat varjot ja tarjoavat turvallisuutta, viihtyvyyttä ja kestävyyttä. Tilaa, jonne on ilo tulla ja vielä suurempi ilo olla. Tilaa, jossa on helpompaa hengittää, tehokkaampaa työskennellä ja mahdollisuudet menestyä. Tilaa, jossa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. Tilaa, josta pidetään huolta vuoden jokaisena päivänä.

Me Yrityskiinteistöillä rakennamme ja vuokraamme kiinteistöjä yritysten käyttöön Keski-Suomessa. Tiedämme, että muutos ja muutto vaativat aikansa ja vaivansa. Se on kuitenkin askel, joka kasvuhaluisen yrityksen kannattaa ottaa. Takaamme, että yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt toimitilat auttavat teitä menestymään, onnistumaan ja viihtymään. Emme ole pelkkä rakentaja tai vuokraaja, vaan pidämme kiinteistöstä ja asiakkaasta huolta ja siksi lupaamme 101% tyytyväisyystakuun. Kun me rakennamme ja räätälöimme, toteutamme ja teemme sekä kuuntelemme ja kunnostamme, te voitte olla huolettomin mielin.

Kun te haluatte menestyä, me teemme sille tilaa. Tilaa, joka tuntuu – ja hyvältä tuntuukin.

4 SYYTÄ VALITA YRITYSKIINTEISTÖT

1. KUMPPANI ISOLLA K:LLA – ENEMMÄN KUIN RAKENTAJA

Me emme jätä sinua yksin sen jälkeen, kun olet muuttanut uuteen toimitilaasi. Tarvitsitpa muutoksia, korjauksia tai lisää tilaa, me olemme yhden soiton päässä. Kun kiinteistönhoito kuuluu samaan pakettiin, sinun ei tarvitse puhdistaa rännejä, vaihtaa lamppuja tai korjata vuotavaa hanaa – me hoidamme ne puolestasi.

2. KOKENUT JA LUOTETTAVA – SOPIVAN PIENI, RIITTÄVÄN SUURI

Olemme rakentaneet jokaisen kiinteistömme itse ja hyvien paikallisten verkostojen avulla käytössämme on alan ammattilaiset, jotka tekevät sen, mitä sovitaan. Me olemme kiinteistökumppani, joka on aina valmis auttamaan. Tiedämme myös, että luottamus on jokaisen suhteen perusta – niin myös meillä.

3. KETTERÄ JA ASIAKASLÄHTÖINEN – TILAA SINUN YRITYKSELLESI

Tiedämme, että erilaisilla yrityksillä on erilaisia tarpeita toimitiloille. Siksi teemme tilaa juuri sinun liiketoiminnallesi. Tarvitsetko nosto-ovia? Onnistuu! Niin tuotantotilaa kuin myymälänkin? Tehdään! Brändiin sopivan ilmeen? Totta kai! Me haluamme, että voit olla töissä kuin kotonasi.

4. KEHITTYVÄ JA KEHITTÄVÄ – KATSE ETEEN JA YLÖS

Menestyvä liiketoiminta tarvitsee tilaa, jossa menestyä. Meillä ei jäädä toimettomiksi haasteiden edessä vaan tartutaan toimeen. Kun kasvu vaatii lisätilaa, tarjoamme ratkaisuja joko nykyisten tilojen muunneltavuuteen tai uuden, isomman toimitilan etsintään. Onnistumiset tehdään yhdessä.

Sako Oy: ”Aamuisin on mukava tulla hyviin tiloihin töihin!”

“Parasta on se, että ei tarvitse työntekijänä kantaa huolta hallista, vaan jos jotain tulee, niin voi soittaa Yrityskiinteistöille. Myös jos jotain tarvitsee muokata, kaikkeen suhtaudutaan positiivisesti ja hommat hoituvat nopeasti. Kyllähän vuokra maksaa, mutta toisaalta poistuu kaikki kiinteistön kunnossapidot, auraukset ja muut. Voin keskittyä omaan työhöni, eikä tarvitse mennä enää rännejä itse puhdistamaan!”

Tämän me lupaamme sinulle

6/5

Hinta-laatusuhde

101%

Tyytyväisyystakuu

25/7

Apu lähellä

Etsitkö uutta toimitilaa? Olet oikeassa paikassa!

Tarvitsetteko lisää tilaa liiketoiminnan kasvaessa? Kyllästyttääkö huono sisäilma, pimeä ja ahdas halli tai toimimaton logistiikka? Tiedämme, että muutto ja muutos vaativat aikansa. Kannattaa kuitenkin olla yhteydessä ajoissa, jotta voimme tarjota juuri teille räätälöidyn toimitilan. Ilmoittaudu jonotuslistallemme, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista ja vapautuvista toimitiloista.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä*